Oldalak

This Site isn't "Green". It complies with Nature. And Nature is Colorful.

Items marked with * are bilingual or Visit an All-English site.

WC-wc

Bill Gates Feltalálja a Vécét

(avagy: Billy a budi-bilder)

Holtbiztos Mennybejutás  Szarfaló Naná-technológiákkal.
Avagy: a figyelem-elterelés magasiskolája – további milliárdos profitok előkészítésével.

Nem tévedés. Ez ugyanaz a Bill Gates. A Microsoft multi-milliárdosa.
Most ezzel a húzással jött elő. Kampányában ezt ő így nevesíti: To Reinvent the Toilet. Vagyis, némi önmérséklettel, csak „újra-feltalálja”. Valójában, mindössze újra-feltálalja. S hogy a gusztust is előcsalogassa rá, olyan dizájnt rittyent hozzá hogy félő: a nagy odarohanásoknak megannyi elhajított okostelefon látja majd a kárát.
Pedig hát, mi történt? A Windows 10 ingyenes bekínálgatása óta szinte semmi. Ami után valahogy nemigen nyúlnak. Ezért, lassan már úgy dobálja az emberek után, mint gonoszlelkű emelet-lakó éjente az alant elsietőkre a bilije tartalmát.
De az is lehet hogy ettől gyúlt világosság az agyában: A Windows-dózis tetőzőben van, amúgyis csak az húzható a csőbe akinek számítógépe van, s bár ez elég sok de mégsem mindenki. Szarni viszont mindannyiunknak kell, tehát a WCha a törvény vaskezével is sikerül rányomni az összes renitenstjóval szélesebb-körű biznisz. E gondolatot azonnal tett követte: Alapítvány létrehozása a Közjó Előmozdításáért Melyre Egyedül Saját Kezdeményezése Alkalmas, Kampány indítása Kitalációja Üdvösségét Kiemelendő, Meglevő Microsoftos Médiája Magabiztos Meglovaglásával. Ja, és a sor végén ott fényeskedik néhány prototípus is: akár egy Holdkomp. (Kicsivel talán kevesebbet fogyaszt – legalábbis 1 darab. Biztos nagy sikere lesz a nagyvárosok nyomornegyedeiben: egy ilyen csicsás lopott klotyót akár két lopott Mercédeszért is el lehet cserélni.) Holdkóros kell legyen aki nem látja az előnyeit. Mármint a Bill Gates-éit: további dollár-milliárdok bevétele mellett Félisten lesz, az Emberiség Jótevője.

Szar-fogadás:
Bill Gates megálmodta Büzniland
Alomszék
műszaki felépítés


szükséges háttéripar


hibaelhárítás


karbantartás


hozzáértés-igény


cserealkatrész


…?

 
bővebben:
kinézet é
működési elv ê és gyakorlat é
célirányosság ê

eredmény:
kiszolgáltatottság
kiszolgáltság
hozadék:
πcsányi de jobbára fölösleges,
egy csomó más-egyéb fontosabb rovására
teljes-körű Természet-kompatibilitás
ENSZ, WHO, WaterSummit
ajánlás&támogatás:
minden fronton,
minden mértékben,
minden eszközzel
törvényi szankciók
    szakadatlan kereszttüzében

Merthogy a szar körül most nagy a zavar. Őszintén és behatóan foglalkozni vele kétes, nemigen hoz dicsfényt; kerülgetni sokáig pedig nemigen lehet. Alapvető megkerülhetetlensége mind többek fejében kezd fontoskodó gondolatokat szülni. Aki tehát először csap le rá, s valami olyan mutatványt produkál vele mely (bár jobbára invariáns a már bevettekkel) elragadtatást csal a jelszó-megalkotók ajkaira s bámulatot kelt az utca népében, az két legyet üt egy-csapásra: Portékájával majd óriásit kaszál, s egyszersmind hosszútávon ellehetetlenít minden egyéb kezdeményezést. Többek között azt is, amely már megvan, kidolgozott, működőképes, kompatibilis a Természettel, de még a lassan már nevetségessé-váló Klímastratégiai Célmegjelölésekkel is – csak éppen nem vergődött nagyobb ismertségre.
Ejnye-bejnye, hát miért nem? Hibája van talán? Nem, egy fikarcnyi sincs. Viszont ellensége igen, mégpedig rengeteg. Mindazok, akik úgy profitálnak a szarunk generálta tennivalókból, hogy higiéniai ijesztegetésekkel a totál-szanitáció kihipózottságába belepofozva az átlagpolgárt nem csak közüzemi-díjat szednek be tőle ezért, de menthetetlenül tönkreteszik azt a környezetet is mely mindannyiunk létének az alapja. Így, ez ellenszél okán, e munkásságnak nincs fellelhető nyoma a „mérvadó tudományos folyóiratokban” – s emiatt az „Akadémia” is néma marad.
És Bill Gates?
·       Neki vannak-e a tárgykörben leközölt tudományos cikkei?
·       Netán végzett-e néminemű kémiai kurzust előzetesen?
·       A megingathatatlanok rezzenetlen csőlátásán túl, van-e nevezett önjelölt Budifőépítésznek bárminemű fogalma arról (szükséges és elégséges kritériumokat már pedzeni sem merem) – ha már mindenáron bele kívánja dugni ebbe a vécé-ügybe az orrát – hogy itt miféle összefüggések a lényegiek és mely faktorok a mondva-csináltak?
A válasz ezekre ugyanaz, ami a sokunk begyét piszkáló kérdésre: van-e Martin Schultznak, az EU-Szocialisták frakciója Elnökének érettségije? NINCS.
Akkor tehát, mi miatt is figyel Bill Gates klozijára a világ? Mert orákulum? Mert hetente ezt is 10-szer fogja szoftverileg frissíteni?
2016. június 19.                      Fuggerth Endre

megjegyzés írása: (kattintson a linkre)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése