Hozzászólnék

Hozzászólás,   HOGYAN ?

Köszöntöm az ide betérőt.
Remélem, ezen blog más területein is barangolt már.
Mivel a „Blogger” kínálta alapfelépítés – amit nincs módomban befolyásolni – kizárólag a „Főoldal” cikkei alatt kínál teret hozzászólás írására, ezennel olyan áthidaló megoldást kínálok, mellyel lehetséges az egyes „Fülek” tartalmához is megjegyzést fűzni.
[Teszem ezt annak ellenére, hogy a Főoldal ilyen rovata jelenleg kong az ürességtől. Ugyanakkor a Statisztika azt mutatja felém, hogy a megjelenő tartalmakat szerte a Világban legalábbis megnyitották – nem is kevesen.]

A hozzászólni kívánónak az a teendő, hogy az egyes tartalmak alján elhelyezett szövegrészlet („megjegyzés írása:”) mögötti linkre kattint, s a megjelenő új ablakban (címe: „Megjegyzések mindenünnen”) a „Hozzászólások” mezőben megfogalmazza a közlendőjét.
Akár névvel, akár eseti-egyedi azonosítóval, akár névtelenül. Nem feledve megjelölni röviden azt a Fület/tartalmat amelyhez a mondanivalója tartozik.
[Az eseti-egyedi azonosító abban segít, hogy több kommentje esetén azonos személyhez tudja rendelni az őt olvasó, s maga a hozzászóló is visszataláljon később ahhoz amit ő írt.]

Bízva abban hogy e huszár-vágással valamennyire ellensúlyoztam trendi informatikai hiányosságaimat, ezennel felavatom e debütáns oldalt:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése